Hronika

Uhapšeni zbog sumnje da su pretukli policajce u Istočnom Sarajevu

 

ISTOČNO SARAJEVO – Pedesetogodišnji S.T. i dvadesetpetogodišnji S.T. iz Istočnog Sarajeva uhapšeni su juče zbog sumnje da su napali policijske službenike u ovom gradu, saopštila je policija.

Loading...

Oni se sumnjiče da su fizički napali dvojicu policijskih službenik koji su postupali po prethodno prijavi zaprimljenoj ranije, a u kojoj se navodi da je S.T. (50) vrijeđalo odobu na parking prostoru u Ulici Stefana Nemanje u Istočnom Sarajevu, a zatim se udaljilo sa lica mjesta.

“Pronalazkom prijavljenog lica, navedeni su napali policijske službenike nanijevši im tjelesne povrede, nakon čega im je ukazana ljekarska pomoć u JZU Bolnica ‘Srbija’ u Istočnom Sarajevu. O svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo”, naveli su u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Nakon dokumentovanja predmeta nadležnom tužilaštvu će protiv uhapšenih biti podnesen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!