Sport

Jović u nadoknadi slomio Šalke, Grujić strijelac u porazu Herte

Fudbaleri Lajpciga savladali su Bajer Leverkuzen kao gosti, dok je Ajntraht iz Frankfurta pobijedio Šalke u Gelzenkirhenu kao gost sa 2:1.

Loading...

Razenbal Lajpcig je u Leverkuzenu savladao Bajer rezultatom 4:2, iako su na poluvremenu gubili sa 2:1. Timo Verner je veoma brzo izjednačio rezultat, da bi samo sedam minuta nakon njegovog gola bio dosuđen i jedanaesterac za goste.

Odgovornost je na sebe preuzeo, Emil Forsberg, pa je tako doveo svoj tim do prednosti prvi put na meču, a pobjedu je ovjerio Mateus Kuna u 84. minutu utakmice, pa je Lajpcig sada na poziciji broj tri sa 55 osvojenih bodova, dok je Leverkuzen osmi sa 42.

Ajntraht iz Frankfurta je gostovao Šalkeu u Gelzenkirhenu, a pobjednički pogodak je postigao srpski napadač Luka Jović sa bijele tačke u devetom minutu sudijske nadoknade. Prethodno je drugi srpski fudbaler, Filip Kostić, asistirao hrvatskom napadaču Anti Rebiću, za vodeći gol u 13. minutu utakmice.

Volfsburg je golovima Štefena i Rusilona uspio da slomi ekipu Hanovera, koja je i dalje “zakucana” na posljednjem mjestu na tabeli Bundeslige, dok je Fortuna bila neugodan gost Herti, pošto su ih savladali sa 2:1.

Raman je doveo Fortunu u vođstvo u 35. minutu utakmice, a nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić, postigao je izjednačujući pogodak za Hertu, da bi Raman u 61. minutu postigao i drugi gol i riješio pitanje pobjednika.

Štutgart i Nirnberg su na Mercedes Areni podijelili bodove, pošto je nakon 90 minuta fudbala na semaforu pisalo 1:1.

(b92)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!