Društvo

Milorad Dodik: SRNA glavni oslonac informisanja ostalim medijima i javnosti

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je Novinska agencija Republike Srpska – SRNA, nastala u vrijeme kada i Republika Srpska i od samog početka profesionalno i blagovremeno pratila najvažnije događaje od interesa za njene građane i tako postala nezaobilazan izvor informisanja javnosti.

Dodik je čestitao generalnom direktoru, glavnom i odgovornom uredniku i svim zaposlenim u agenciji SRNA 27 godina postojanja i slavu Blagovijesti, naglasivši da je ona glavni oslonac informisanja ostalim medijima i javnosti.

Loading...

– Tačna i pravovremena informacija je ono što karakteriše rad vrijednog tima Srne. Novinska agencija Republike Srpske je, nakon velikog pregalaštva, rada i truda u protekle skoro tri decenije, stekla kredibilitet i postala prepoznatljiv medijski simbol Republike Srpske. Tradicija obavezuje da tako nastavite i dalje – navodi se u čestitki srpskog člana Predsjedništva BiH.

Dodik je poželio da Srna u godinama koje dolaze nastavi sa profesionalnim, pravovremenim i istinitim izvještavanjem, da ostavari ciljeve koje je zacrtala, a rukovodstvu i svim zaposlenima puno uspjeha, kako na profesionalnom planu, tako i u ličnom životu.

– Uvjeren sam da ćete i dalje objektivno i pravovremeno informisati javnost o događajima iz Srpske, BiH i cijelog svijeta, uz dosljedno uvažavanje profesionalnih standarda, po čemu ste postali prepoznatljivi i cijenjeni u novinarskim krugovima i najširoj javnost – poručio je Dodik.

Ministar energetike i rudarstva Petar Đokić čestitao je krsnu slavu Blagovijesti i 27 godina uspješnog rada i postojanja uredništvu i zaposlenima Srne, navodeći da ova agencija, uprkos izazovima koje novinarstvo nosi sa sobom, skoro tri decenije zahvaljujući posvećenosti i istrajnosti sa pravom uživa povjerenje građana.

Đokić je naveo da je uloga Agencije u pravovremenom i objektivnom izvještavanju i informisanju javnosti o naznačajnijim događajima u svim sferama života od neprocjenjivog značaja za svakog građanina i Republiku Srpsku.

– Želim vam zdravlje i sreću i još mnogo godina uspješnog rada. Uvjeren sam da će naša saradnja i u budućnosti biti uspješna, kao što je bila do sada – navodi se u čestitki.

Na Blagovijesti, 7. aprila, navršava se 27 godina od osnivanja Novinske agencije Republike Srpske – SRNA.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!