Društvo

Milorad Dodik: SRNA glavni oslonac informisanja ostalim medijima i javnosti

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je Novinska agencija Republike Srpska – SRNA, nastala u vrijeme kada i Republika Srpska i od samog početka profesionalno i blagovremeno pratila najvažnije događaje od interesa za njene građane i tako postala nezaobilazan izvor informisanja javnosti.

Dodik je čestitao generalnom direktoru, glavnom i odgovornom uredniku i svim zaposlenim u agenciji SRNA 27 godina postojanja i slavu Blagovijesti, naglasivši da je ona glavni oslonac informisanja ostalim medijima i javnosti.

– Tačna i pravovremena informacija je ono što karakteriše rad vrijednog tima Srne. Novinska agencija Republike Srpske je, nakon velikog pregalaštva, rada i truda u protekle skoro tri decenije, stekla kredibilitet i postala prepoznatljiv medijski simbol Republike Srpske. Tradicija obavezuje da tako nastavite i dalje – navodi se u čestitki srpskog člana Predsjedništva BiH.

Dodik je poželio da Srna u godinama koje dolaze nastavi sa profesionalnim, pravovremenim i istinitim izvještavanjem, da ostavari ciljeve koje je zacrtala, a rukovodstvu i svim zaposlenima puno uspjeha, kako na profesionalnom planu, tako i u ličnom životu.

– Uvjeren sam da ćete i dalje objektivno i pravovremeno informisati javnost o događajima iz Srpske, BiH i cijelog svijeta, uz dosljedno uvažavanje profesionalnih standarda, po čemu ste postali prepoznatljivi i cijenjeni u novinarskim krugovima i najširoj javnost – poručio je Dodik.

Ministar energetike i rudarstva Petar Đokić čestitao je krsnu slavu Blagovijesti i 27 godina uspješnog rada i postojanja uredništvu i zaposlenima Srne, navodeći da ova agencija, uprkos izazovima koje novinarstvo nosi sa sobom, skoro tri decenije zahvaljujući posvećenosti i istrajnosti sa pravom uživa povjerenje građana.

Đokić je naveo da je uloga Agencije u pravovremenom i objektivnom izvještavanju i informisanju javnosti o naznačajnijim događajima u svim sferama života od neprocjenjivog značaja za svakog građanina i Republiku Srpsku.

– Želim vam zdravlje i sreću i još mnogo godina uspješnog rada. Uvjeren sam da će naša saradnja i u budućnosti biti uspješna, kao što je bila do sada – navodi se u čestitki.

Na Blagovijesti, 7. aprila, navršava se 27 godina od osnivanja Novinske agencije Republike Srpske – SRNA.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!