Sport

Borac poveo u polufinalnoj seriji

​Košarkaši banjalučkog Borca poveli su sa 1:0 u polufinalnoj seriji plej – ofa Prve lige Republike Srpske pošto su u subotu na svom terenu savladali Budućnost BN rezultatom 65:56 (17:13, 17:12, 21:9, 10:22).

Loading...

Najbolji u Borcu bio je Dragan Tubak sa 16 poena i devet skokova, Mihajlo Zvonar je dodao 13 poena, a u Budućnosti, koja je debitant u Prvoj ligi RS, najefikasniji je bio Luka Jovanović sa 18 poena. Borac je upravdao ulogu favorita, odlično je igrao prve tri četvrtine, a trener Dragan Mičić nije zadovoljan posljednjom.

“Utakmica je bila tvrda i u početku je bilo malo teže igrati, ali presudila je treća četvrtina koji su odlično odigrali i dobili rezultatom 21:9. Zadovoljan sam prije svega odbranom, protok lopte nije bio onakav kakav smo se dogovori, ali i to smo popravili u trećem piriodu”, rekao je Mičić i dodao:

“U posljednjoj četvrtini smo pokvarili utisak i žao mi je zbog publike što nismo bolje ravšili utakmicu. Pružio sam šansu košarkašima koji su manje igrali, nisu je opravdali, ali pobjeda nije dolazila u pitanje.”

Za vikend se igra druga utakmica.

“Budućnost je ozbiljna ekipa, ali nadam se da ćemo za vikend pobijediti i tako nakon dvije utakmice izboriti finale”, dodao je trener banjalučkog tima.

Večeras od 10 časova igraju Leotar i Sokolac.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!