Politika

Dnevni Telegraf: Nešić na čelu DNS-a?

Predsjednik Regionalnog odbora DNS-a sarajevsko-romanijske regije Nenad Nešić, najvjerovatnije, naslijediće Marka Pavića na čelu te stranke, saznaje Dnevni Telegraf od izvora u vrhu DNS-a.

Inicijativa da Nešić preuzme čelnu poziciju u DNS-u, kako saznaje Telegraf, potekla je od dijela članstva sa Romanije, ali su i pojedini odbori DNS-a u Hercegovini, Posavini i Krajini spremni da podrže Nešićevu kandidaturu.

Loading...

Zagovornici Nešićevog dolaska na čelo DNS-a navode da je on svojim dosadašnjim stranačkim radom pokazao da je jedan od najjačih stubova te stranke, a smatraju i da je na čelu JP ”Putevi RS” postigao zavodne rezultate i dao nemjerljiv doprinos izbornom rezultatu DNS-a u cijeloj Republici Srpskoj.

Takođe, smatraju da je Nešić trenutno jedini čovjek u rukovodstvu DNS-a, koji poznaje stanje na terenu i ima kapacitet da spriječi dalja urušavanja stranke, koja su počela odlaskom četiri narodna poslanika iz DNS-a.

Da je spreman da se uhvati u koštac sa problemima s kojima se RS i DNS susreću, Nešić je potvrdio nedavno u intervjuu ”Večernjim novostima”, navodeći kako mu je namjera da ”konačno počne dinamičniji razvoj istoka RS, kao i da se novac sa nivoa BiH više ulaže u područje Podrinja, Romanije i Hercegovine”!

”Iza mene će za četiri godine ostati rezultati moga rada na terenu. Preduzeće na čijem sam čelu, u ovom trenutku je pravi privredni zamajac Srpske. Angažovana je domaća građevinska operativa, tako da s pravom možemo reći da “Putevi” vode Srpsku naprijed. Radimo, gradimo širom Republike, a mislim da istok Srpske zaslužuje bolje putne komunikacije”, rekao je Nešić.

Podsjećamo, predsjednik DNS-a Marko Pavić još krajem prošle godine u stranačkim krugovima je najavio povlačenje sa čela DNS-a.

(DNEVNI TELEGRAF)

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!