Društvo

Stiže kiša, pljuskovi i grmljavina

​BANJALUKA – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati promjenjivo oblačno vrijeme, poslije podne sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Loading...

Pljuskovi i grmljavina očekuju se oko podneva na zapadu i jugu, a kasnije će se proširiti na centralne krajeve i na sjever, dok će se suvo vrijeme zadržati na istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 do 19, na sjeverostoku i istoku oko 21, u planinama oko sedam stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar južnih smjerova, dok će poslijepodne u mjestima sa padavinama biti pojačan i uglavnom promjenjivog smjera.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava umjereno ili pretežno oblačno vrijeme.

Na Bjelašnici je jutros u 8.00 časova izmjeren jedan stepen, na Sokocu dva, u Gacku, Šipovu i Bugojnu tri, u Istočnom Sarajevu, Novom Gradu i Sanskom Mostu četiri, u Banjaluci, Kalinoviku i Krupi na Uni pet, na Čemernu, na Han Pijesku, u Nevesinju, Zvorniku, Mrkonjić Gradu, Srpcu, Ribniku, Foči, na Ivan Sedlu, u Tuzli, Livnu i Bihaću šest, a u Bijeljini, Doboju i Prijedoru sedam stepeni.

U Brčkom, Bileći, Rudom i Grudama u 8.00 časova bilo je osam stepeni, na Mrakovici, u Sarajevu, Višegradu i Gradačcu devet, u Mostaru 10, u Trebinju 11, u Srebrenici 13 i u Neumu 14 stepeni Celzijusovih.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!