Magazin

Evo koliko često žene u braku vode ljubav

Izgleda da nije baš sve kao što mislimo…

Iako je svaki brak drugačiji, a odnosi između partnera ne mogu da se upoređuju, posljednje istraživanje sprovedeno na uzorku od 300 parova otkrilo je zanimljive podatke.

Uz brojne životne obaveze i probleme, djecu i posao, vrlo je teško sačuvati savršen odnos sa partnerom, prepun emocija i strasti. To dokazuju odgovori brojnih žena na pitanje: “Koliko često vode ljubav?”.

U anketi sprovedenoj na više od 300 parova različite životne dobi, otkriveno je da gotovo polovina (47 odsto) vodi ljubav jednom nedjeljno, a njih gotovo 10 odsto to čine samo dva puta mjesečno.

“Žene u braku koje govore da im seks sa partnerom jednom nedjeljno ili dva puta mjesečno savršeno odgovara, zapravo nisu nikakva rijetkost. Razlog toga su upravo životne prepreke, stres i obaveze zbog kojih seks vrlo brzo može postati predvidljiv pa čak i dosadan”, objašnjavaju stručnjaci.

Isto tako, istraživanje je potvrdilo da ako što rjeđe vodimo ljubav, to će nam strast i potreba za istim postajati sve manja i manja.

Zanemarivanje strasti i manjka intimnosti, što je u posljednje vrijeme sve češće prisutno između partnera, često dovodi do preljuba, pa čak i razvoda.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!