Hronika

Nožem nasrnuo na policajca u Banjaluci

BANJALUKA – Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su muškarca čiji su inicijali N.J. iz Srebrenice koji je tokom legitimisanja u Banjaluci nožem nasrnuo na policijskog službenika.

Loading...

U saopštenju Policijske uprave Banjaluka navodi se da su policijski službenici, tokom obavljanja redovih poslova, na Bulevaru Živojina Mišića pokušali da legitimišu ovog muškarca koji je rekao da nema dokumenta.

“Ovo lice je zatim izvadilo nož i krenulo prema policijskom službeniku koji ga je blagovremenom reakcijom onemogućio da mu nanese povrede i uhapsio ga”, navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštav Banjaluka koji je naredio da u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, bude dostavljen izvještaj protiv N.J. za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Na području Policijske uprave Banjaluka za tri mjeseca ove godine evidentiran je 61 napad i sprečavanje službenih lica u vršenju dužnosti.

“To svjedoči o težini policijske profesije i o tome da su policijski službenici svakodnevno izloženi rizicima tokom obavljanja zadataka iz svoje nadležnosti s ciljem zaštite građana i njihove imovine”, navode iz Policijske uprave Banjaluka.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!