Sport

Promašaj sezone: Kako ovo nije zakucao u gol?

Najveći promašaj u sezoni, a možda i u istoriji fudbala, viđen je na meču francuske Lige 1 između Pari Sen Žermena i Strazbura.

PSŽ, kojem je potrebno još dva boda u narednih osam mečeva kako bi odbranili titulu, odigrao je neriješeno protiv Strazbura (2:2) na domaćem terenu.

Loading...

Parižani su mogli da dođu do pobjede, ali se njihovom fudbaleru Eriku Maksimu Čupo-Motingu desilo nešto što se ne može riječima opisati.

On je postigao prvi gol na utakmici, a zatim je na 1:1, sredinom prvog poluvremena, imao priliku da ponovo zatrese mrežu protivnika na Parku Prinčeva.

Nkunku je ostao sam ispred golmana u napadu svoje ekipe, poslao loptu preko njega, a Čupo-Moting je samo trebalo da je pusti da uđe u gol, ili eventualno zakuca u gol.

Ipak, desilo se ono što apsolutno niko nije očekivao – Nijemac je odreagovao u stilu prvoklasnog štopera i loptu pokupio sa same gol linije, spasivši goste od nove kapitulacije.

Kako je bivši fudbaler Stouka uspio ovo da izvede pogledajte sami i procijenite da li je ovo najveći promašaj u istoriji fudbala.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!