BanjalukaKulturaMagazin

S neba pa u rebra Fresh Wave Jägermeister LIVE stage!

Nektar Fresh Wave Heaven vam predstavlja izvođače koje niste očekivali, a koji će vas oduvati!

U saradnji sa Jägermeister otvaramo Fresh Wave Jägermeister LIVE stage koji će u ovogodišnjem izdanju na binu osmog Fresh Wave festivala izbaciti zavidnu listu muzičkih imena!

Idemo redom, ravno sa jadranske obale iz Splita stiže nam Krešo Bengalka, a šmek Beograda donosi nam avangardna Sajsi MC, autentični predstavnici mlade generacije hip hop fanova u regionu. Elektropop senzacije sa istoka i zapada, Nipple People i Lollobrigida vladari su regionalnih bina već dovoljan broj godina da se mogu nazvati ikonama našeg doba. Nipple People sa svojom vizijom progresivnog zvuka zadire u Main stream taman toliko da se drži u hit zoni, a i dalje prezentujući potpuno drugačiji stil od drugih izvođača. Ako govorimo o autentičnom stilu, zaraznom imidžu, avangardi, originalnosti, prezentnosti sub-pop kulture, kultu među bendovima onda je, bez sumnjena viskom mjestu, fantastična Lollobrigida! I i dalje oduševljavaju kao i prvog dana i i dalje to rade sjajno!

Loading...

Sjajna je bila i vijest da se još jedan kultni bend okupio ove godine i nakon nekoliko godina pauze odlučio da publiku podsjeti na sjajnu svirku sa potpisom reggae hard core zvuka. Ponovo okupljeni Eyesburn oduvaće Live binu Fresh Wave festivala, a u tome će im iste večeri pomoći regionalni muzički projekat Rock Simfonija koja će se publici ovaj put predstaviti sa festivalskim repertoarom.

Na vama je samo da već sad posjetite kupikartu.ba i nabavite Early Bird ulaznice po promotivnoj cijeni od 55KM za sva tri festivalska dana Fresh Wave Heaven, koji će se održati od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Jägermeister LIVE stage

Eyesburn

Krešo Bengalka

Lollobrigida

Nipple People

Sajsi MC

Rock Simpfonija

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!