Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Svijet

Tinejdžerka ugušila petogodišnjeg brata pa odsjekla i pojela njegove genitalije

Osamnaestogodišnja Karina Rok iz Brazila priznala je da je do smrti mučila svog petogodišnjeg brata Majkona, a potom odsjekla i pojela njegove genitalije.

Policija istražuje mogućnost da je ovo monstruozno ubistvo povezano sa “ritualom crne magije”, zbog toga što je tijelo dječaka pronađeno okruženo s nekoliko svijeća.

Tijelo petogodišnjaka pronašla je njegova majka u četvrtak, nakon što je morala s rođakom da provali u kuću. Pored tijela su zatekli Karinu.

Policija je saopštila da su na tijelu dječaka bile vidljive užasavajuće povrede – njegova glava je bila djelimično odvojena od tijela, na zglobovima su bili vidljivi ožiljci od noža, oči su mu bile probodene, dok su stopala spaljena.

Kako navode tamošnji mediji, Karina je odmah rekla da je odsjekla bratove genitalije i pojela ih.

Prema tvrdnjama policije, u trenutku kada se ovaj monstruozni zločin događao majka je bila u kupovini, a kćerku je ostavila da se brine o mlađem bratu.

Kada se vratila nakon nekoliko sati sačekala su je zaključana vrata od kuće, a Karina je odbijala da pusti majku unutra.

Očajna majka je pozvala djevera koji joj je pomogao da provale u kuću, a kada su to uradili žena se od šoka onesvijestila.

Prema pojedinim navodima Karina je najprije pokušala da pobjegne u čemu su je spriječili stric i komšije.

“Pokušala je da pobjegne ali su je zaustavili. Prema izjavama svjedoka ona je postala veoma agresivna kada su je uhvatili i počela je da baca stvari na njih. Pogodila je kamenom i povrijedila strica. U tom trenutku ju je napao njihov pas koji ju je ugrizao”, rekao je detektiv Anderson Goeš, prenosi “Daily Mail”.

Iz policije je saopšteno da je Karina priznala da je izvršila ovaj zločin. Kako se dodaje, ona je brata odvela u sobu pretvarajući se da se igraju, da bi ga potom ugušila jastukom.

Preliminarna obdukcija je pokazala da je dječak bio mrtav prije nego što je njegovo tijelo izmasakrirano.

Istražioci su u kući pronašli spaljen mobilni telefon, nož i marihuanu.

“Vjerujemo da je telefon pripadao osumnjičenoj i da je namjerno uništen kako bi sakrila sve dokaze koji bi upućivali na nju. Istražujemo da li je dječak ubijen tokom nekog satanističkog rituala. Želimo da znamo da li je osumnjičena bila povezana sa nekim satanističkim grupama na internetu ili obožavaocima crne magije i da li ju je neko nagnao na ovo djelo. Takođe će biti podvrgnuta testovima kako bi se ustanovilo da li je pod uticajem opojnih sredstava”, rekao je Goeš.

Rođaci su ispričali da tinejdžerka nikada ranije bila problematična i da je bila brižna prema bratu.

Ona se tereti za ubistvo brata i pokušaj ubistva ujaka, a trenutno se nalazi u izolaciji u zatvoru u Saop Paolu, prenose brazilski mediji.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button