Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Besplatan ulaz na rukometnu utakmicu Srbija – Hrvatska

​Rukometni savez Srbije objavio je da će se na utakmicu kvalifikacija za EURO 2020 u četvrtak uveče protiv Hrvatske u beogradskoj Štark areni moću ući besplatno, javlja Anadolu Agency (AA).

Za Srbiju duel trećeg kola grupe “2“ ima ogroman značaj, jer je u prva dva kola osvojila svega bod. Protiv Belgije u Zrenjaninu “orlovi“ su odigrali neriješeno 27:27, da bi u gostima kod Švajcarske bili poraženi sa 24:29.

“Ulaz na utakmicu u Štark areni biće besplatan. Svim ljubiteljima rukometa koji su već kupili ulaznice, novac će biti vraćen na blagajni arene počevši od srede u 12 časova u narednih 30 dana. Navijačima koji su ulaznice kupili online, povrat novca biće izvršen na karticu ili račun“, kaže se u saopštenju RS Srbije.

Dodaje se da svi zainteresovani besplatne ulaznice moraju preuzeti na blagajni Štark arene i na ostalim lokacijama u Beogradu uz ličnu kartu, kako bi mogli prisustvovati utakmici. Na jednu ličnu kartu mogu se dobiti četiri besplatne ulaznice.

“Za gledaoce sa kupljenim VIP ulaznicama obezbijeđena su mjesta u VIP loži bez povrata novca“, istakli su iz srbijanskog saveza.

Dogovorom dva nacionalna saveza susretima Srbije i Hrvatske u Beogradu, ali i Zadru 14. aprila neće prisustvovati gostujući navijači.

Utakmica trećeg kola kvalifikacione grupe “2“ između Srbije i Hrvatske igraće se u četvrtak sa početkom u 18 časova. U drugom duelu trećeg kola večeras se sastaju Belgija i Švajcarska.

Poredak u grupi “2“: Hrvatska 4 boda, Švajcarska 2, Belgija 1, Srbija 1.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button