Hronika

Djeca povrijeđena kod Čelinca i dalje u komi

BANJALUKA – Dječak i djevojčica čiji su inicijali P.D. i S.D, koji su teško povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Jošavka Gornja kod Čelinca, i dalje su u komi, a sve prognoze u vezi sa njihovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

Pacijent P.D. (1) hospitalizovan je u Klinici za dječiju hirurgiju. Prema riječima načelnika ove Klinike dr Zorana Rakonjca, pacijent je zadobio tešku povredu glave, grudnog koša i abdomena. Pacijent se i dalje nalazi u stanju kome, priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne.

Loading...

Pacijentkinja S.D. (2) hospitalizovana je u Klinici za dječiju hirurgiju. Prema riječima načelnika ove Klinike dr Zorana Rakonjca, pacijentkinja je zadobila tešku povredu glave, grudnog koša i abdomena. Pacijentkinja se i dalje nalazi u stanju kome, priključena na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su neizvjesne.

Pacijentkinja V.D. (29) hospitalizovana je u Službi za neurohirurgiju. Prema riječima načelnice ove Službe, doc. dr Vesne Ivanišević, pacijentkinja je zadobila povredu glave. Njeno zdravstveno stanje za sada je stabilno i ona ostaje na daljem bolničkom praćenju i liječenju.

Pacijentkinja D.D. (27) hospitalizovana je u Službi za neurohirurgiju. Prema riječima načelnice ove Službe, doc. dr Vesne Ivanišević, pacijentkinja je zadobila povredu glave. Njeno zdravstveno stanje za sada je stabilno i ona ostaje na daljem bolničkom praćenju i liječenju.

Da podsjetimo, šest osoba, među kojima je troje maloljetne djece povrijeđeno je 3. aprila u saobraćajnoj nezgodi na putu Čelinac-Ukrina, u mjestu Jošavka Gornja.

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!