Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Gordić pred Zvezdu: Biće košarkaški rat, nijanse odlučuju

Plejmejker podgoričke Budućnosti Nemanja Gordić duele protiv Crvene zvezde u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige opisao je kao košarkaški rat i poručio da se nada istom ishodu kao prošle sezone.

Upravo je Gordić bio prošlogodišnji MVP finala, u pobjedi Budućnosti 3:1 u seriji, a i sada će Crvena zvezda imati prednost domaćeg terena.

“To je iza nas, ali je veliko iskustvo za sve one koji smo bili tu i prošle sezone. Trudimo se da to prenesemo i igračima koji su stigli ove sezone i da ih priprimimo za ono što ih čeka u finalu. A čeka nas košarkaški rat i mislim da smo spremni”, istakao je Gordić za podgoričke “Vijesti”.

Crveno-beli su pobedili Budućnost u sva tri međusobna meča ove sezone, ali Gordić poručuje da su šanse podjednake.

“Igrama u regularnom toku oni su se izborili za prednost domaćeg terena. Mi smo u plej-ofu podigli nivo igre i nadam se da ćemo nastaviti to da radimo i u finalu”, rekao je bivši košarkaš Partizana, koji kao prednost svog tima vidi što je navikao da igra u teškom ritmu uporedo sa Evroligom, kao što će sada biti slučaj u finalnoj seriji.

Gordić priželjkuje da tim Jasmina Repeše napravi brejk u Beogradu.

“Odlučivaće nijanse, obje ekipe su kvalitetne sa dobrim pojedincima. I mi i oni imamo odličan domaći teren, nadam se da možemo da napravimo jedan brejk u Beogradu koji bi nam dosta značio. Idemo od meča do meča, u fokusu je sada prva utakmica”, zaključio je on.

Prvi meč Crvene zvezde i Budućnosti igra se petak od 19 sati u hali “Aleksandar Nikolić”.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button