Sport

Jokić igrao svega 16 minuta, napravio šest faulova

Nikola Jokić će što prije željeti da zaboravi svoj nastup na utakmici sa Jutom, u kojoj je igrao svega 16 minuta.

I to ne odlukom trenera, već sopstvenom krivicom! Za samo 16 minuta na terenu, srpski centar je napravio šest faulova, zbog čega je morao da napusti igru.

Učinak koji je ostvario za to vrijeme bio je: dva poena, pet skokova, dvije asistencije, po jedna ukradena lopta i blokada.

Nagetsi su izgubili meč rezultatom 118:108. Juti je ovo bila jubilarna 50. pobjeda u sezoni, u kojoj se istakao Donovan Mičel sa čak 46 poena.

Rudi Gober je zabilježio dabl-dabl od  20 poena i deset skokova, Džo Ingliš je bio odličan sa deset poena, šest skokova i 13 asistencija.

Kod Denvera, najbolji je bio Malik Bizli sa 25 poena, Džamal Marej i Monte Moris su ubacili po 22. Ovaj poraz ne bi trebalo da poremeti planove Nagetsima, koji i dalje mogu da budu drugi na zapadu.

Zasluge za to ima Oklahoma, a najviše Pol Džordž, koji je u posljednjim trenucima meča pogodio trojku za trijumf nad Hjustonom 112:111.

Hjuston i Denver sada imaju jednak broj pobjeda, ali Nagetsima ostaje duel sa Minesotom i pobjeda bi im obezbijedila bolje mjesto pred start plej-ofa. 

U pobedi OKC, Džordž je postigao 27 poena, dok je Vestbruk ponovo imao tripl-dabl: 29 poena, 12 skokova, deset asistencija.

Portland je okončao sezonu L.A. Lejkersa još jednim porazom, bilo je 104:101 za Blejzerse. Enes Kanter je stigao do dabl-dabla u pobjedničkom timu (22 poena i 16 skokova).

Ali igrač utakmice bio je Moris Harkles, pogodivši trojku uz zvuk sirene za pobjedu Portlanda. Bio je i najefikasniji u svom timu sa 26 poena.

Veče u NBA obilježili su svečani oproštaji Dvejna Vejda i Dirka Novickog. 

(sportklub.rs)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!