Kultura

Konferencija elektronske muzike u Banjaluci

​U okviru manifestacije “Proljeće u Banjaluci” 10. i 11. maja u banjalučkom Domu omladine biće održana prva Konferencija elektronske muzike BLEMC 2019. (Banja Luka Electronic Music Conference).

“Želja nam je da se u Banjaluci organizuje jedan atraktivan i zanimljiv muzičko-edukativni događaj, a to je muzička konferencija po ugledu na konferencije u Amsterdamu, Londonu ili Majamiju. Konferencija je kulturnog, umjetničkog, edukativnog, poslovnog, ali i zabavnog karaktera, a dodatnu joj važnost daje činjenica da je scena elektronske muzike u svijetu, kao i u regionu, u velikom usponu”, kažu iz Udruženja DJ-eva “Urban Beat”, koje je i organizator konferencije.

Loading...

Konferencija će trajati dva dana i dvije noći, a u okviru dnevnog programa očekuje nas niz radionica i panel diskusija, u kojima će učestvovati ugledni producenti, DJ-evi i promoteri iz regiona i Evrope.

“Mladi ljudi koji žele da se bave ovim poslom dobiće na ovoj konferenciji priliku da nauče mnogo novih i važnih stvari o DJ-ingu, produkciji, organizovanju događaja, ali i PR-u i saradnji s medijima”, istakli su organizatori. 

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!