Hronika

NOVI ŠOK DETALJI Iza najvećeg makroa stoji MADAM IZ SRPSKOG DŽET-SETA koja je poznata po tome što voli mlađe muškarce

Policija ispituje teoriju da je Mihailo Maksimović, makro koji je prije nekoliko dana uhapšen na aerodromu u Beogradu, bio samo operativac zadužen za prostitutke, dok je važniji dio posla zadužen za klijente vodila madam iz srpskog džet seta.

Loading...

Kako Blic saznaje u pitanju je madam koja je, inače, poznata po strasti prema mlađim muškarcima.

Naime, istrazitelji provjeravaju da li je Mihailo dio posla bio to da drzi katalog, vodi evidenciju o zaradi, ali i da vodi računa o o izgledu djevojaka, pa čak i da ih vodi na operacije…

Međutim, za onaj pozadinski i važniji dio posla, navodno je zadužena madam iz viskog društva koja je poslije trideset godina karijere u javnom životu stekla brojne kontakte koje je iskoristila za taj posao.

Istražitelji će dalje ispitivati ove navode zbog čega će vjerovatno saslušati nekoliko djevojka koje su učestvovale u lancu prostitucije, a vjeruje se da se neke od njih nalaze u rijalitijima na srpskim televizijama.

Kod Maksimovića su, prilikom hapšenja, pronađeni spiskovi i uredno vođena evidencija o svim djevojkama koje je podvodio, ali i o klijentima koji su koristili njihove usluge.

Maksimović je već hapšen 2014. godine, kada je slučajnom saobraćajnom kontrolom utvrđeno ko je on zapravo i čime se bavi, a tada su iza rešetaka završile i Tijana Štrulović, Anabela Šćekić – Tigrica, takođe učesnice rijaliti programa, kao i Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro, ali i Banjalučanka Božana Vujinović.

Tada su, takođe, pronađeni dokumenti sa detaljima iz Maksimovićeg poslovanja. Spiskovi na kojima su imena djevojaka i klijenata, strategija o proširenju biznisa, ali i detalji kao što su utisci, primjedbe i žalbe klijenata na djevojke.

Koliko je Maksimović bio ozbiljan u svom poslu govori i podatak da su “njegove” djevojke morale da žive i ponašaju se prema određenim pravilima koja je propisivao. Tako je bilo obavezno osmočasnovno spavanje i pohađanje teretane, radi održavanja dobrog izgleda i forme.

Djevojke su, takođe, morale da odlaze i u redovne kupovine kako bi njihova garderoba bila atraktivna. Takođe, sve njegove djevojke su morale da se zdravo hrane, piše Blic.

Maksimović je, prema nezvaničnim informacijama, vodio najviše u Beogradu, gdje je iznajmljivao luksuzne stanove u kojima bi se djevojke sastajale sa VIP klijentima i pružale seksualne usluge za novčanu nadoknadu.

Pojedini mediji su danas prenijeli da su se na spiskovima klijenata pronašla i neka zvučna imena, kao što su kriminalci, plaćene ubice, ali i političari sa karijerom dužom od deceniju. Na listi je takođe i jedan košarkaš koji je prestao da se bavi tim sportom, ali je prisutan u javnosti.

Oko Mihaila se podigla velika prašina i u rijalitiju “Zadruga” kada je, samo nekoliko dana nakon Maksimovićevog hapšenja, starleta Stanija optužila Sanju Stanković da radi za njega i da je njegova prostitutka. Takođe, učesnica rijalitija Mina Vrbaški je prije nekoliko mjeseci javno priznala da je “svoje tijelo pordavala za novac” i da se bavila prostitucijom.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!