Društvo

U ponedjeljak veoma toplo, temperatura do 40 stepeni

BANJALUKA – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra se očekuje veoma toplo i sparno vrijeme sa vrućinama i temperaturom vazduha i do 40 stepeni Celzijusovih.

Ujutru će biti vedro i sunčano, a tokom dana sunčano i veoma toplo, uz slab vjetar, promjenljivog smjera, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Loading...

Jutarnja temperatura iznosiće od 18 do 24, na jugu do 27, a najviša dnevna od 31 do 38, na jugu i sjeveru lokalno oko 40 stepeni Celzijusovih.

Meteorolozi za utorak, 13. avgust, najavljuju da će biti sunčano i veoma toplo, ponegdje i vruće, a tokom noći mogući su lokalni rjeđi pljuskovi sa grmljavinom. Najviša dnevna temperatura vazduha od 27 do 34, na jugu oko 38 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 14. avgusta, biće kiše, pljuskova i grmljavine mjestimično, a najviša dnevna temperatura od 18 do 27, na jugu oko 33 stepena Celzijusova.

U četvrtak, 15. avgusta, očekuje se sunčano vrijeme uz najvišu dnevnu temperaturu vazduha od 19 do 27, na jugu oko 30 stepeni Celzijusovih.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas je bilo pretežno sunčano, a oblačnije jedino na području Krajine, saopšteno je Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica 20, Mrakovica 24, Han Pijesak 27, Čemerno 28, Novi Grad i Prijedor 29, Mrkonjić Grad i Ribnik 30, Gacko, Sokolac, Srbac i Srebrenica 31, Banjaluka, Doboj, Šipovo, Brčko i Tuzla 32, Bijeljina, Zvornik, Nevesinje i Sarajevo 33, Bileća, Rudo i Foča 35, Višegrad i Trebinje 36, te Mostar 38 stepeni Celzijusovih.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!