Sport

Zbog pjesme “Grobara” suspendovan stadion Partizana

Odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije Partizan je kažnjen suspenzijom stadiona u Humskoj, jer su navijači crno-bijelih tokom utakmice sa Vojvodinom u Novom Sadu napravili incident, zbog kojeg je meč bio prekinut na 15 minuta.

Pristalice Partizana su za vrijeme utakmice na “Karađorđu” pjevale zabranjenu pjesmu “Pola Mađar, pola ustaša”, a sudija Miloš Đorđić je, pošto prethodno nije urodilo plodom upozorenje oficijelnog spikera, sredinom drugog poluvremena odlučio da zbog skandiranja povuče igrače oba tima u svlačionice.

Utakmica je nastavljena tek pošto su golman Partizana Vladimir Stojković i fudbaler Zoran Tošić zamolili navijače da ne pjevaju više uvredljivu pjesmu.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donijela je odluku da stadion “parnog valjka” suspenduje do daljnjeg, a to znači da će Partizan protiv Čukaričkog sigurno igrati pred praznim tribinama, ali i da ta utakmica nije jedina koju će crno-bijeli igrati bez prisustva publike.

Partizan je sličnu kaznu zbog istog skandiranja morao da odradi i u proljeće 2017. kada mu je podrška bila potrebna u šampionskoj trci.

Do kraja sezone Partizan dočekuje Čukarički (13.4.), Mladost (1.5.), Napredak (5.5.) i Proleter (19.5.). Beograđani imaju imaju pravo žalbe.

(Mondo.rs)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!