Politika

Govedarica: Vidjet ću da li ću se ponovo kandidovati

Glavni odbor Srpske demokratske strake (SDS) će 21. aprila u Istočnom Sarajevu razmatrati konačni tekst kriterija za unutarstranačke izbore.

Loading...

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica tvrdi da još nisu razgovarali o imenima kandidata za stranačkog lidera, kao i da će “vidjeti” da li će se on ponovo kandidovati.

– Nemamo još istaknutih kandidatura, jedna je bila najavljena, ali zvanično u stranku još nije došla ni jedna kandidatura – rekao je Govedarica novinarima, nakon sjednice Predsjedništva SDS-a.

Predsjedništvo SDS-a je danas pružilo podršku njihovom članu i ministru sigurnosti BiH u tehničkom mandatu Draganu Mektiću, ali su naveli da nije stav SDS-a da BiH treba da uđe u NATO savez, čemu se protive.

Članove Predsjedništva SDS-a danas je, kako je kazao, šef kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini RS-a Miladin Stanić obavijestio o nedavnom sastanku kod predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović o 9. januaru te smatraju da “dan RS treba da bude defisan posebnim zakonom, a ne kroz Zakon o praznicima”.

(Vijesti.ba / FENA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!