Magazin

Lukas o aferi elitne prostitucije: Ove što morališu su najgore

Pjevač Aca Lukas je u jeku skandala o prostituciji pojedinih poznatih ličnosti progovorio o tome šta on misli.

Loading...

“Hoćemo li da ih kamenujemo sad, šta? Najstarije zanimanje, od pamtivjeka postoji i sad smo mi izmislili toplu vodu! Ne treba ove žene ovako da se ocrne, pogotovo što ih pljuju ljudi koji su bili njihovi korisnici i žene koje su gore 45 puta od njih! Treba kazniti te koji ih izrabljuju, ali treba legalizirati pa ih niko neće tako izrabljivati. To su tako Nijemci uradili, izvolite u Njemačku pa vidite šta je i kako je. Šta je kriminal? Kriminal je neprijavljivanje krivičnog djela. Znači, treba da idemo u zatvor svi koji smo imali bilo kakvog kontakta sa tim, što znači da cijela Srbija ide u zatvor i čak neće imati ko da zaključa rešetke sa one strane!” rekao je Lukas za Telegraf i dodao:

“Ja sam zagovornik da svako ima pravo da radi šta hoće u životu, osim da ugrožava nekog drugog. Ove djevojke nikog ne ugrožavaju, čak nekome čine i dobro. Nije u redu i nije lijepo, a pogotovo me nervira što morališu neke ženske osobe kojima je moral pohabaniji od ovih što rade za pare! Znam neke koje ne rade za pare, ali da su naplaćivale mogle su biti milionerke! Nagledao sam se svega i svačega”, bio je iskren pjevač.

Potom se kategorički zapitao te iznio niz diskutabilnih stavova:

“Koja je razlika izmedju “za lovu” u dvoje i kada muž ode na posao, a žena koja pljuje ove djevojke ode sa komšijom?! Kakvo je to krivično djelo? Pa to je onda organizovani kriminal! Nemoj da morališemo, 21. vijek je. U čemu je razlika da li se neko je*e za pare, ili pjeva za pare?! Ja ne vidim razliku”, kazao je Aca.

Također je dodao da zakon treba poštovati, ali…

“Zakon kaže tako i u redu je, neka se postupa po zakonu, ali mislim da treba da se legalizuje. Nikog nisu ugrozile. Je li im krivo što uzimaju toliko para?! A ne bi im bilo krivo kad bi uzimale deset evra za noć? Pustite ljude da rade šta hoće. Država da je pametna napunila bi budžet od toga, i opet se pozivam na Njemačku i njihov zakon.”

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!