Politika

„ONI ĆE ZAKON USVOJITI, NE LUKAČ“ Trivićeva poručila da zna koji vladajući poslanici su protiv zabrane FOTOGRAFISANJA POLICIJE

Mogu locirati bar 10 poslanika pozicije za koje znam da su “u sebi” protiv ovih izmjena. Imena neću navoditi da im ne pravi problem moje mišljenje o njima, poručila je narodni poslanik PDP-a Jelena Trivić, komentarišući najavljene izmjene Zakona o javnom redu i miru.

Loading...

Ona je poručila da često dobija pozive od novinara da prokomentariše novi Zakon o javnom redu i miru, te upitala zašto niko od poslanika ne smije da komentariše.

– Imam osjećaj da niko ne pita za mišljenje poslanike pozicionih stranaka, ako smiju to komentarisati?! Oni će Zakon usvajati, ne Lukač niti bilo ko iz Vlade – poručila je Trivićeva.

Podsjećamo, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske najavilo je izmjene Zakona o javnom redu i miru, u kojima se između ostalog, najavljuje i zabrana fotografisanja i snimanja policajaca, kao i drugih službenih lica.

Ovaj prijedlog uskoro će se naći pred narodnim poslanicima, a opozicioni poslanici već su glasni protiv izmjena.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!