Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Nauka i tehnologija

Društvena mreža Google Plus prestaje sa radom

Gugl je odlučio da ugasi svoju društvenu mrežu prošle godine, nakon brojnih bezbjednosnih propusta, a krajnji datum je pomjeren za početak aprila ove godine, nakon što je otkriven bag koji je ugrozio 52,5 miliona korisnika.

Tehnološki gigant je objavio da Gugl plus poslije 2. aprila više neće postojati i detaljno je opisao korake koje će preduzeti do tog dana.

Počevši od sutra, 4. februara, korisnici više neće biti u mogućnost da kreiraju nove profile, stranice, zajednice i dogadaje, prenio je sajt B92.

Kompanija će istog dana staviti i tačku na mogućnost korišćenja Gugl plus za komentarisanje na Blogeru, iako će druge platforme imati vremena to da učine do 7. marta.
U narednih nekoliko nedjelja, tasteri za prijavljivanje putem Gugla plus će prestati da rade i biće zamijenjeni tasterima za prijavljivanje putem Gugla, u nekim slučajevima.

Kod onih zajednica koje su sakupile mnogo zanimljivih i važnih podataka, kompanija će moderatorima dati priliku da ih preuzmu početkom marta.

Međutim, Gugl plus za korisnike G Suite-a će i dalje nastaviti sa radom. Uskoro bi trebalo da dobije i novi izgled i nove funkcije, prenio je B92.

Izvor
politika.rs
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button