Magazin

Kozmetičarka dala otkaz kako bi gola čistila kuće

Viktorija Marfi (25) prestala je da radi kao kozmetičarka i sada ima kompaniju za ‘golo čišćenje’. Ima 15 stalno zaposlenih golih čistača, a čišćenje naplaćuje od 63 do 86 evra po satu, u zavisnosti od “nivoa golotinje”.

Prije nego što je osnovala firmu pod nazivom “Glimmer”, započela s čišćenjem po kućama u Edinburgu.

“Nisam htjela da stavim svoje osoblje u situacije koje nisam sama iskusila”, rekla je Viktorija.

Dok je radila kao kozmetičarka, razmišljala je o pokretanju posla s web-kamerom, iako ona nije planirala da se snima. Zatim je naišla na jednu američku firmu koja je nudila usluge čišćenja i ubrzo je pokrenula “Glimmer”.

“Znala sam da želim nešto što će biti zabavno i rizično, ali ne i ekstremno”, kaže Viktorija, koja živi u Edinburgu sa svojim ljubimcem, psom Dašundom Luisom. Ona tvrdi da to što ona nudi nije eskort usluga, već samo zabava i flert.

“Dok sam ja radila taj posao, nije mi se ništa loše dogodilo”, tvrdi Viktorija.

Klijenti koji se odluče za usluge “Glimmera” mogu odabrati između tri nivoa čišćenja za odrasle. Usluga u seksi donjem vešu ili običnom donjem vešu kreće se od 63 evra po satu, dok će čišćenje u toplesu koštati stajati 75 evra na sat. Najskuplji paket čišćenja, koji uključuje usluge potpuno golog čistača je 86 evra po satu.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!