Sport

Zvezda pregazila Budućnost za prednost u finalnoj seriji

Košarkaši Crvene zvezde ubjedljivom pobjedom protiv Budućnosti od 91:72 došli su do pobjede u prvom meču finalne serije ABA lige.

Zvezda je povela poslije pobjede u svojoj dvorani “Aleksandar Nikolić”, gdje će se u nedjelju odigrati i drugi meč finala.

Loading...

Crveno-bijeli su do pobjede došli furioznim drugim poluvremenom, poslije veoma neizvjesnog prvog, i na kraju bez ikakve neizvjesnosti došli do velikog slavlja.

Ovo je bila četvrta pobjeda crveno-bijelih protiv aktuelnog šampiona lige ove sezone, u isto toliko mečeva, koja je još jedanput došla dvocifrenom razlikom, ovoga puta ubjedljivije nego inače.

Utakmicu je dočekala puna dvorana “Pionir”, domaći košarkaši su ispoštovali svoje navijače i odigrali jednu od najboljih utakmica ove sezone, a sigurno najbolje poluvrijeme (drugo), tokom kojeg su protivnika sveli na manje od 30 poena.

Prednost crveno-bijelih je iznosila i 27 poena, ali su vicešampioni Crne Gore uspjeli da naprave seriju na kraju i dođu do nešto manjeg debakla.

(B92)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!