Hronika

Lukač: Državljani BiH deportovani iz Njemačke moraju biti pod kontrolom

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač poručio je da trojica državljana BiH, koji su deportovani iz Njemačke zbog povezanosti s terorizmom, mogu biti opasnost za bezbjednost u BiH i da moraju biti pod kontrolom ako se pojave na teritoriji Republike Srpske.

Lukač je naveo da se na njih mora obratiti pažnja i da se mora znati kuda se kreću, sa kim se druže i kakve kontakte imaju. 

Loading...

“Oni su svakako predmet naše pažnje i u budućem periodu. Ako se pojave na teritoriji Republike Srpske, moraju biti apsolutno pod kontrolom. Oni mogu da budu potencijalna opasnost za bezbjednost u BiH. Između ostalog, zbog toga su i deportovani iz druge zemlje”, rekao je Lukač. 

On je dodao da su prvo iz medija dobijene informacije o tome da su oni prebačeni iz Njemačke i da su pušteni na slobodu. 

“Nismo dobili zvaničnu informaciju da su došli u BiH, da su saslušani i, što je najbitnije, da su pušteni na slobodu. MUP Srpske, kao i sve druge agencije koje se bave bezbjednošću u BiH, takve informacije moraju imati brzo”, istakao je Lukač.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!