Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Borac osvojio Kup Banjaluke

Borac je osvojio 10 trofej u Kupu Banjaluke nakon što je savladao Krupu sa 2:0. Prvi je ovo trijumf „crveno-plavih“ nad rivalom u ovoj sezoni.

Borac je puno ofanzivnije krenuo u finale Kupa Banjaluke pa je prvi opasnije i zaprijetio. Mladen Veselinović je u 12 minuti pogodio stativu, ali nije bilo promjene rezultata. U nastavku su igrači sa Gradskog stadiona dva puta tražili da sudija Dragan Petrović pokaže na bijelu tačku.

U 18 minuti zbog igranja rukom Aleksića, a zatim nakon što je oboren Miloš Žeravica no sudija je samo pokazao da se meč nastavi.

Krupa je prvu šansu imala u 33 minuti no udarac iz daljine uspješno je zaustavio Goran Vukliš. U finišu Borac dolazi do prednosti. Nakon kornera, najviši u skoku je bio Petar Kunić koji nastavlja svoju golgetersku seriju. Ubrzo je mogao i Veselinović da kruniše svoju dobru igru, ali je loše zahvatio loptu. Krupa je u sudijskoj nadoknadi zaprijetila nakon kornera i udarca Radosava Aleksića.

Na početku drugog dijela ponovo šansa za Kunića koji je drugi put bio neprecizan. Na drugoj strani revanširao mu se Lazar Marjanović. Zatim je uslijedio mirniji period igre u kojem su treneri pružili šansu igračima sa manjom minutažom.

I upravo je Petar Ilić koji je zamijenio Kunić postigao drugi gol u 78. minuti na dodavanje Zekanovića. Ovaj napadač se nažalost povrijedio u finišu pa je ekipa sa Gradskog stadiona meč završila sa igračem manje . Inače to nije bio jedini problem za trenera Darka Vojvodića koji je u 18 minuti ostao i bez Aleksandra Radulovića.

(srpskainfo.com)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button