Magazin

Kako ga suptilno podstaknuti da vas konačno zaprosi

Već ste godinama par, dijelite stan, imate i zajedničkog psa. Sve vaše prijateljice već su se udale, a rodbina vam se već popela na glavu pitanjima.

Već neko vrijeme zamišljate se u vjenčanici iz snova, sastavljate u glavi spisak gostiju i tajno pretražujete sale i restorane za vjenčanje – a on nikako da konačno izgovori to pitanje. I šta sad? Donosimo vam nekoliko savjeta kako da dečka potaknete na zaruke… Suptilno, naravno.

Loading...

Ali, prije svega trebate se zapitati jedno – spada li vaš dečko u tvrdokornu kategoriju vječnih neženja? Jer ako je tako, nećemo gubiti vrijeme.

Dakle, je li on jedan od onih koji naglo mijenja temu čim se spominje tema vjenčanja, iako se radi o vjenčanju prijateljice vaše rođake iz Kanade? Doživljava li odlaske na svadbe kao najgoru kaznu? Sažaljivo govori o prijateljima koji su se oženili? Ili vam je jasno dao do znanja kako brak za njega jednostavno nije opcija? U tom slučaju, moraćete se pomiriti s tim ili razmisliti o budućnosti vaše veze.

Za sve ostale slučajeve, ako ste u dugogodišnjoj vezi , a vi još nemate prsten na ruci, vrlo je vjerovatno da je vaš dečko pasivan, lijen, pomalo prestrašen, spor ili kombinacija svega toga – i tu ima nade. No, ključno je da vaš dragi ne osjeti nikakav pritisak – neka mu se na kraju učini da je sam došao na tu ideju.

Top tema- vjenčanja

Često pričajte o vjenčanjima vaših prijateljica i prijatelja, poznanika, rodbine – neka osjeti da rado govorite o tome i da ne možete sakriti uzbuđenje. Ista stvar za same zaruke, podijelite s njim radost zbog svake svoje kolegice s posla koja je dobila zaručnički prsten. Pokažite mu i fotke s Facebooka.

 “Kakav prekrasan prsten!”

Zaustavite se pored svakog izloga zlatare podijelite s njim očaranost prstenjem koje ste ugledali u izlogu. Pokažite mu koje vam se posebno sviđa i pitajte ga za mišljenje. Korak dalje: pitajte ga bi li pričekao da isprobate kako vam stoji.

Romantične komedije su tvoj veliki saveznik…

A pogotovo one koje završavaju velikim bijelim vjenčanjem! Gledajte takve filmove zajedno, često i pratite njegove reakcije.

Otvoreno mu recite da ste spremni na sljedeći veliki korak

OK, ovo možda i nije previše suptilno, ali ne morate reći na koji korak mislite. Dovoljno je da podijelite s njim kako osjećate da je došlo vrijeme za stepenicu više u vašoj vezi – nadajmo se da to neće shvatiti pogrešno i vratiti se kući s novim kućnim ljubimcem.

Ženski pakt

Ovo je možda pomalo zločesto, ali ako vaš dragi ne reaguje na prethodne pokušaje, preostaje vam još da se udružite  s nekom od njemu bliskih ženskih osoba – mamom, sestrom ili najboljom prijateljicom. Ako su vam sklone, one bi ga možda lakše mogle postaknuti da konačno klekne i postavi veliko pitanje koje toliko želite čuti. Samo, zamoli ih da ne budu previše napadne i dosadne – ne zaboravite, ne želite da se osjeća stjerano u ćošak.

Nešto od ovoga moralo bi upaliti. A ako ste moderna žena koja nije sklona igricama, naprosto preuzmite stvar u svoje ruke i – zašto ne – zaprosite vi njega!

(zena.rtl.hr)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!