Društvo

Oblačno ali toplo, temperatura do 26 stepeni

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti umjereno oblačno i toplo vrijeme, uz razvedravanje u poslijepodnevnim časovima i najvišu temperaturu do 26 stepeni Celzijusovih.

Prije podne biće promjenljivo, a u Hercegovini pretežno oblačno sa kišom mjestimično, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana očekuje se promjenljivo oblačno vrijeme uz sunčane intervale, a u drugom dijelu dana smanjenje oblačnosti i razvedravanje sa zapada uz sve više sunčanih intervala i toplije vrijeme. 

Duvaće vjetar umjerene jačine južnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Dnevna temperatura biće od 16 do 26 stepeni Celzijusovih. 

Temperatura jutros u 8.00 časova: Bjelašnica tri stepena Celzijusova, Han Pijesak osam, Mlječanica devet, Rudo, Višegrad, Gacko, Nevesinje i Novi Grad 10, Kalinovik, Mrkonjić Grad, Sokolac i Foča 11, Srebrenica i Mrakovica 12, Prijedor, Srbac, Krupa na Uni, Zvornik i Zenica 13, Banjaluka, Trebinje, Tuzla i Drinić 14, Sarajevo, Brčko, Bijeljina i Bileća 15, Doboj i Ribnik 16, Neum 17, Bihać 18 i Stolac 19 stepeni Celzijusovih.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!