Politika

NOVI PROBLEMI U DNS-u: Radović se obrušio na Balabana, Jaćimovića i Šibarevića

Iako je javnosti predstavljeno da su sa održavanjem Skupštine Gradskog odbora DNS-a Banjaluka u martu mjesecu prestali svi problemi koji su mučili ovaj Gradski odbor, izgleda da nije tako.

To potvrđuje sinoćna sjednica Predsjedništva Gradskog odbora na kojoj je došlo do upućivanja oštrih riječi od strane predsjednika Gradskog odbora Milana Radovića prema odbornicima Budimiru Balabanu, Nenadu Šibareviću i Milenku Jaćimoviću.

Loading...

Naime, Radović je pomenutim odbornicima zamjerio jer nisu prisustvovali glasanju na zadnjoj sjednici Skupštine grada, otkriva izvor ovog portala iz DNS-a. Radović smatra da takav postupak odbornika otežava poziciju DNS-u u okviru koalicije dok pomenuti odbornici ne žele da prihvate da budu samo ikebana jer od njihovog povratka u DNS niko sa njima nije obavio nijedan ozbiljan razgovor.

Upravo je dolazak Balabana, Šibarevića i Jaćimovića zaustavio trend opšteg rasula u Gradskom odboru DNS-a i stabilizovao stanje na terenu. Zbog toga je većini članova Predsjedništva Gradskog odbora ponašanje Milana Radovića apsolutno neprihvatljivo, iako zbog njegove sujete niko mu ne smije to da kaže, jer, po njima, zbog interesa SNSD-a ulazi u sukob s ljudima koji imaju vrlo značajnu podršku na terenu i predstavljaju vrlo ozbiljnu grupaciju ljudi, od kojih su dvojica dali značajan doprinos razvoju DNS-a u prethodnom periodu, navodi izvor opcija.net.

Pored toga, iako su odbornicima i data određena obećanja, kao naprimjer da će jednom od njih pripasti mjesto savjetnika ministra saobraćaja i veza, a Radović sada želi drugog čovjeka na to mjesto, oni nisu reagovali, svjesni situacije u kojoj se nalazi DNS i pozicije u koaliciji.

Ponašanje Radovića je prevršilo svaku mjeru, jer se bez razloga obrušio na ovaj trojac, a prethodna dva mjeseca nije s njima održao nijedan sastanak. Međutim, namjera Radovića je sasvim drugačija i ovo je samo povod.

On želi da na lokalnim izborima izgura sebi bliske kandidate za odbornike i u toj ekipi ne vidi nikog od ovog trojca, niti želi bilo koga od stare ekipe, poput Mire Popović i drugih, i to je prije neki dan i rekao svojim bliskim saradnicima, jer sa njima ne može da upravlja kako on želi i da bespogovorno izršavaju zadatke koje im on naloži. Zato mu treba mlađa ekipa odbornika i narednih šest mjeseci će iskoristiti da svojim favoritima obezbijedi poluge u kadrovskim pozicijama, kako bi mogli da imaju što bolji lični rezultat, zaključuje izvor.

Izvor
opcija.net
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!