Društvo

Davor Dragičević: Eto ti Karane, pustio te Mile niz vodu (VIDEO)

Prema nezveničnim informacijama, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske tereti patologa Željka Karana da je zloupotrijebio službeni položaj u vezi sa slučajem ubistva Davida Dragičevića.

Podnijeli su izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, a prema nezvaničnim informacijama na teret mu se stavlja da je uradio toksikološki nalaz na aparatu bez sertifikata koji ne može otkriti tragove toksina u krvi.

Prema tom toksikološkom nalazu, koji je rađen na aparatu bez certifikata i koji ne može otkriti tragove toksina u krvi ubijenog Davida Dragičevića su optužili da je koristio LSD, marihuanu i alkohol.

Loading...

Na okupljanju grupe Pravda za Davida na Trgu Krajine, Davor Dragičević je i večeras poručio da ide do kraja, a da je Željko Karan prvi na spisku.

“Eto ti Karane, pustio te Mile niz vodu. Tako će vas sve pustiti. Ja 5. oktobra idem na Davidov grob, na kome nisam bio nakon četrdesetnice smrti mog djeteta. Nakon toga ništa ne garantujem.”, poručio je otac ubijenog Davida, Davor Dragičević.

Građani su rame uz rame stajali na Trgu Krajine, uprkos hladnoći i gromoglasno uzvikivali – Ko je ubio Davida? Pročitana su i pisma podrška koja stižu sa svih strana.

Penzioneri koji podržavaju grupu Pravda za Davida su poručili na Trgu Krajine da njihov glas niko neće kupiti za 30, 50 i 100 maraka, jer život jednog djeteta nema cijenu.

“Moj Milorade, mi smo svi bogatiji od tebe, ti jadan nemaš ni sam sebe, ruke su ti krvave. Ponizio si nas, je li mi vrijedimo 30, 50 i 100 maraka, pa kuče ovo što šeta vrijedi barem 400. Nećeš nas kupiti.”, poručila je penzionerka koja podržava grupu Pravda za Davida.

Građani su se okupili 186 – ti dan zaredom na Trgu Krajine. Žele istinu i to onu potpunu u vezi sa ubistvom dvadesetjednogodišnjeg Davida Dragičevića koji je ubijen prije pola godine.

Izvor
BN TV
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!