Politika

Borenović: Neophodna promjena modela političkog ponašanja

BANJALUKA – Branislav Borenović, predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP), generalni sekretar Milko Grmuša i predsjednik Ekonomskog savjeta PDP-a Jelena Trivić sastali su se danas u Banjaluci sa delegacijom OHR-a, koju je predvodio visoki predstavnik u BiH Valentin Incko.

Delegacija PDP-a je naglasila potrebu za izmjenama Izbornog zakona, ali i neophodnost promjene modela političkog ponašanja.

Loading...

“Krajnje je vrijeme da se svi politički akteri u BiH počnu baviti ekonomskom situacijom i uslovima za život građana. Dok dominira retorika koja služi samo potrebama dnevnopolitičkih dešavanja, narod nam odlazi, a većina koja ostaje živi u nezavidnim uslovima. Mi u PDP-u trajno smo opredijeljeni da insistiramo na konkretnim pitanjima koja se direktno tiču poboljšanja uslova života ovdje”, rekao je Borenović.

Delegacija PDP-a takođe je izrazila nezadovoljstvo neefikasnošću pravosuđa, kao jednog od glavnih stubova demokratskog društva, te istakla potrebu da se javni mediji vrate u okvire profesionalnih standarda.

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!