Politika

Borenović: Neophodna promjena modela političkog ponašanja

BANJALUKA – Branislav Borenović, predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP), generalni sekretar Milko Grmuša i predsjednik Ekonomskog savjeta PDP-a Jelena Trivić sastali su se danas u Banjaluci sa delegacijom OHR-a, koju je predvodio visoki predstavnik u BiH Valentin Incko.

Delegacija PDP-a je naglasila potrebu za izmjenama Izbornog zakona, ali i neophodnost promjene modela političkog ponašanja.

Loading...

“Krajnje je vrijeme da se svi politički akteri u BiH počnu baviti ekonomskom situacijom i uslovima za život građana. Dok dominira retorika koja služi samo potrebama dnevnopolitičkih dešavanja, narod nam odlazi, a većina koja ostaje živi u nezavidnim uslovima. Mi u PDP-u trajno smo opredijeljeni da insistiramo na konkretnim pitanjima koja se direktno tiču poboljšanja uslova života ovdje”, rekao je Borenović.

Delegacija PDP-a takođe je izrazila nezadovoljstvo neefikasnošću pravosuđa, kao jednog od glavnih stubova demokratskog društva, te istakla potrebu da se javni mediji vrate u okvire profesionalnih standarda.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!