Sport

Junajted, Juventus i PSŽ žele Fernandeša, cijena 100 miliona

Mančester Junajted, Juventus i Pari Sen Žermen nalaze se u trci za potpis kapitena i najboljeg fudbalera lisabonskog Sportinga Bruna Fernandeša, prenosi portugalski list Bola.

Skauti tih klubova nekoliko puta ove sezone gledali su 24-godišnjeg vezistu, posljednji put proteklog vikenda kada je protiv Aveša (3:1) postigao 28 gol u sezoni.

On je srušio rekord star skoro deceniju Frenka Lampard po broju golova u jednoj sezoni za fudbalera sredine terena i dodatno oduševio zainteresovane predstavnike velikana.

Izlazna klauzula u ugovoru Fernandeša do 2023. godine iznosi astronomskih 100 miliona evra i trenutno ispod te cijene ne želi da ga se odrekne Sporting.

Fernandeš je mlađe kategorije prošao u Boavisti, ali se već sa 18 godina preselio u Novaru i u Italiji započeo profesionalnu karijeru.

Igrao je za drugoligaša Novaru, Udineze, Sampdoriju, prije nego što je ljeta 2017. godine stigao u Sporting i sjajnim igrama stigao i do dresa A reprezentacije Porugalije, čiji je nosio 11 puta.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!