Sport

Milojević: Ponosan sam na igrače, pobjeda za Srbiju

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević poslije eliminacije Kopenhagena izjavio je da je ponosan na svoje igrače i poručio da su pobijedili za Srbiju.

Crvena zvezda savladala je Kopenhagen nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, čime je izborila učešće u Evropi.

Loading...

“Šta reći, ne znam odakle da počnem i gdje bih završio. Znali smo da ništa novo nećemo vidjeti od Kopenhagena nego ono što smo vidjeli u Beogradu. Mi smo bili od javnosti maltene već prežaljeni jer smo igrali protiv fenomenalne ekipe. Došli smo ovdje da odigramo za nas, našu porodicu, navijače i Srbiju. Rekao sam igračima da nema veze koliko ćemo igrati, ali neko od nas mora da pobjedi i rekao sam da ljudi planiraju, ali Bog odlučuje”, emotivno je ispričao Milojević na konferenciji za medije.

Kako je naveo, ovakve utakmice se igraju za prolaz, ne za ljepotu.

“Sa igračem manje protiv Kopenhagena je jako teško ali vidite kako sve dođe na svoje. Kao i panenka mladog Vinda, vidite kako se sve obrne u životu. Igrači su dali posljednji atom snage, hvala navijačima koji su pokazali. Da smo mogli da imamo više karata, oni bi ispunili cijeli stadion. Očekujemo ih u Švjacarskoj na Jang Bojsu”, rekao je Milojević i dodao da je srećan zbog pobjede, ali i da nisu prošli, “kapa dole igračima”.

(RTS)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!