Magazin

Dnevni horoskop za 18. april 2019: Blizanci pred raskidom, Djevice uporne, Škorpije neprijatno iznenađene…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za četvrtak 18. april 2019. godine:

OVAN
POSAO: Niste zadovoljni trenutnim poslom, ali ste se uljuljali u sigurnost koju vam pruža. Ipak bi za vas najbolje bilo da inicirate neku promjenu.
LJUBAV: Okolnosti u kojima se nalazite sa voljenom osobom nisu najidealnije, ali niste sigurni šta treba da radite. Potrebno vam je vrijeme da razmislite.
ZDRAVLJE: Sklonost depresiji je naglašena.

Loading...

BIK
POSAO: Doveli ste sebe u situaciju na koju niste baš ponosni, ali ako sada zauzmete zreo i odgovoran stav, posljedice neće biti tako teške.
LJUBAV: Na polju ljubavi vas danas očekuje dobra prilika za flert i novo poznanstvo. Moguće je da je nećete iskoristiti iz nekakvog manjka samopouzdanja.
ZDRAVLJE: Osjetljiv vam je predio grudnog koša.

BLIZANCI
POSAO: Moguće su nepredviđene okolnosti koje će poremetiti vaš svakodnevni tok. Sa njima ćete se duže vrijeme boriti.
LJUBAV: Ako ste u vezi, predstoji vam period zahlađenja odnosa sa voljenom osobom, ali on ne mora da označava i konačan kraj. Sve zavisi od toga kako se postavite.
ZDRAVLJE: Problemi sa plućima su naglašeni kod vas.

RAK
POSAO: Nenamjerno ćete doći do nekih važnih informacija koje vam mogu poslužiti da riješite dileme koje ste do sada imali.
LJUBAV: Današnji dan će biti dosta povoljan na ovom polju. Imaćete dosta samopouzdanja da osvojite osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima.

LAV
POSAO: Imaćete dovoljno sreće da vam se neki problemi riješe uz minimalan trud. Imajte to na umu i maksimalno ga iskoristite.
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti jedna starija osoba koja ne pokazuje mnogo interesovanja za vas, ali vam budi odlučnost da je osvojite.
ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja.

DJEVICA
POSAO: Osjećate da imate dovoljno energije za rješenje svojih problema, i zaista ćete to ostvariti ako istrajete u svom trudu.
LJUBAV: Iznenadiće vas interesovanje koje će jedna osoba danas pokazati prema vama. Moguća je prilika za novu vezu.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate!

VAGA
POSAO: Danas će vas atmosfera na poslu za promjenu držati u dobrom raspoloženju. Možete da se opustite i očekujete prijatan dan.
LJUBAV: Osećate da vaša veza već predugo traje, do te mjere da vam je dosadila. Ipak ne želite ni da raskinete, kako se svo to vrijeme ne bi pokazalo protraćenim.
ZDRAVLJE: Osjećate se jako dobro i nemate tegobe.

ŠKORPIJA
POSAO: Postići ćete rezultate bolje od očekivanih. Ipak nastavljajte da ulažete trud u svoj posao, jer vaša situacija nije toliko stabilna kako se čini.
LJUBAV: Vodićete zanimljiv razgovor sa voljenom osobom. Otkrićete neke nove strane njene ličnosti koje su vam do sada bile nepoznate. Neprijatno ćete se iznenaditi.
ZDRAVLJE: Imate mnogo energije.

STRIJELAC
POSAO: Očekuje vas jedan pozitivan dan bez previše turbulentnih dešavanja. Možete da budete opušteni.
LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati osobu koja vam se neće učiniti posebno značajna sada, ali u budućnosti će vas dovesti u iskušenje da prekinete svoju trenutnu vezu.
ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi.

JARAC
POSAO: Ukoliko se odlučite na taj korak, moguće su poslovne promjene koje će imati veoma pozitivan ishod. Novo radno mjesto bi vam po svemu bolje odgovaralo od trenutnog.
LJUBAV: Danas osjećate neko nestrpljenje po pitanju ljubavi. Ako ste u vezi pokušaćete da je učinite za korak ozbiljnijom.
ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost.

VODOLIJA
POSAO: Ako želite da zadržite posao, moraćete da promijenite neke loše šablone zbog kojih vam je nadređeni već više puta zamjerio.
LJUBAV: Vašoj vezi je neophodna neka promjena na emotivnom planu. Moguće je da će je inicirati vaš partner, a na vama je da to pozitivno prihvatite.
ZDRAVLJE: Koža vam je osjetljiva.

RIBE
POSAO: Iako se čini da vam ništa ne ide na ruku i da do svega morate da dođete težim putem, treba da ostanete uporni, jer će vam se isplatiti.
LJUBAV: Moguće je da ste očajni zbog emotivne situacije u kojoj se sada nalazite, ali budite svjesni da je to samo faza koja će u skorijoj budućnosti da se završi.
ZDRAVLJE: Očekuje vas poboljšanje.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!