Sport

“Random5” iznenadio “ASUS”, plasirao se u finale Esports Balkan Lige

Ekipa ’Random5’ je drugi finalista Esports Balkan Lige, pošto su u polufinalu savladali favorizovani ’ASUS’, u maratonskom meču koji je završen rezultatom 3:2. Oni će u finalu, koje se igra 30. marta, odmjeriti snage sa ekipom ’Crvene zvezde’ u beogradskoj ’Kombank dvorani’.

Zaista niko nije mogao očekivati ovakav rezultat ekipe ’Random5’, pogotovo ako imamo u vidu da su oni učešće u Esports Balkan Ligi obezbijedili u kvalifikacijama. U regularnom dijelu sezone su zauzeli 3. mjesto, sa identičnim skorom kao i ekipa ’ASUS’, te su svi pomislili kako je to njihov maksimum. Ipak, oni su pokazali da nisu slučajno tu gdje jesu, te da se, ipak, mogu nositi i sa ekipama kakav je ’ASUS’. Oni su ovom pobjedom i plasmanom u finale obezbijedili i učešće na EU Mastersu, tako da ćemo ih u narednom periodu gledati i na međunarodnoj sceni.

Ekipa ’Random5’ je dobila prvi gejm u svoju korist, zahvaljućuji najviše sjajnoj igri njihovog AD Carry-a, Teodora ’VendettazZ’ Cholakova. Zatim je ekipa ’ASUS’ ekspresno izjednačila rezultat, da bi već u narednom gejmu ekipa ’Random5’ uspjela ponovo da povede.

U četvrtom gejmu je ekipa ’ASUS’ shvatila da je ’Random5’ itekako u stanju da napravi čudo u ovom meču, te su uspjeli da izjednače rezultat i odvedu meč u zadnji, peti, gejm.

Odlučujući gejm je počeo bolje za ekipu ’ASUS’. Oni su stvorili prednost do 16. minuta meča, kada ekipa ’Random5’ na top lejnu pravi ace, te stvara veliku prednost u svoju korist. Nakon nekoliko minuta prave i drugi ace, te uzimaju Barona, a zatim preko top lejna prave i treći ace koji im donosi konačnu pobjedu i plasman u finale.

Ovo je zaista veliki uspjeh za ovu mladu bugarsku ekipu i biće pravo uživanje gledati ih u finalu protiv ’Crvene zvezde’.

Finale, koje se igra 30. marta u beogradskoj ’Kombank areni’ možete pratiti uživo na ’Fortuna Esports’ youtube kanalu.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!