Magazin

Dnevni horoskop za 22. juli 2018: Ovnu stižu zanimljive poruke o partneru, Djevica u poslovnoj diskreciji, Jarcu stižu prazna obećanja…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju 22. jula 2018. godine: Bik slijedi svoj instikt, Blizanci mudri i promišljeni, Rak traži izlaz iz komplikovanih situacija, Lav se okreće prema ljepšoj životnoj strani, Vaga nema povjerenja, Škorpija prepušta glavnu ulogu partner, Strijelca uslovljavaju, Vodolija ostavlja dobar utisak, Ribe kritički raspoložene.

OVAN
POSAO: Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspjeh jer moguće je da se greške nalaze u vama a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz. Ali, to je neminovno.
LJUBAV: Pažljivije analizirate partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije riječi ili poruku koju dobijate.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

BIK
POSAO: Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po instiktu. On vas nikada nije iznevjerio. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmjeravajte priču u pravcu koji vodi ka zajedničkom uspjehu.
LJUBAV: Sve je moguće ostvaritui ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namjerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosljedni u onome što mislite i želite.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI
POSAO: Djelujete mudro i promišljeno u susretima sa saradicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o vašem uspjehu ili u vašu korist.
LJUBAV: Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbjegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu

RAK
POSAO: Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija ali neko kao da vas dodatno opterećuje različitim zahtjevima. Svaki problem ima dobro rješenje pod uslovom da prihvatite koristan savjet.
LJUBAV: Izbjegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slilčne potrebe i upotrijebite zrno mudrosti kada je to neophodno.
ZDRAVLJE: Odlično.

LAV
POSAO: Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.
LJUBAV: Osjećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orjentišete prema onoj ljepšoj strani stvarnosti.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija

DJEVICA
POSAO: Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o poslovnim interesima.
LJUBAV: Ponekad priželjkujete o više nego što je moguće, a partner djeluje mrzovoljno dok sluša vaše primjedbe. Budite realniji u procjeni nečijih mogućnosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

VAGA
POSAO: Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Zatražite dobar savjet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite.
LJUBAV: Nema razloga da prikrivate vaše emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osjećati u iskrenom povjerenju i u bliskosti.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor

ŠKORPIJA
POSAO: Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Postoji osoba za koju vas vezuju zajednički poslovi.
LJUBAV: Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najljepšem zadovoljstvu
ZDRAVLJE: Bolovi u mišićima

STRIJELAC
POSAO: Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rješenje koje treba da zadovolji različite interese.
LJUBAV: Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmjerite pažnju na vedrije sadržaje.
ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
POSAO: Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštitite svoje interese.
LJUBAV: Potrudite se da djelujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom ososobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.
ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
POSAO: Važno je da ostavite dobar utsak. Okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da vas predstave u pozitivnom svjetlu.
LJUBAV: Pokažite da imate razumijevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi ličnim ciljevijma. Mašta uvijek djeluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu.
ZDRAVLJE: Preosjetljivi ste

RIBE
POSAO: Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije. Stalo vam je da promijenite nečije ponašanje ili dodatne uslove koje vam nameću određene osobe.
LJUBAV: Izbjegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumijevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!