Kultura

TRi di- džeja na bini uz bazene

Na “`Nektar` OK festu”, koji će biti održan od 12. do 14. jula na Tjentištu, nastupiće di-džejevi Nebs DŽek i Mladen Tomić iz Banjauke i Spejs moušn iz Novog Sada, saopštili su danas organizatori festivala.

Ovi di-džejevi će biti zaduženi za atmosferu na “Samer” bini uz bazene, jednoj od omiljenih lokacija kampera, navode organizatori. 

Od ranije su poznati izvođači na glavnoj bini u “OK kampu”, među kojima su bendovi “Franc Ferdinand” iz Škotske, zatim “Goblini”, “Bjesovi” i “Partibrejkers” iz Srbije, “Dubioza kolektiv” iz BiH, te “Let tri” i “Brkovi” iz Hrvatske. 

Uz 72 časa neprekidne zabave na tri festivalske bine, šesti “`Nektar` OK fest” nudi i adrenalinski doživljaj na raftingu rijekom Tarom i planinarske šetnje kroz Nacionalni park “Sutjeska”, navedeno je u saopštenju. 

Organizatori pozivaju posjetioce da na vrijeme rezervišu smještaj, te podsjećaju da u ponudi imaju paket od 70 KM, koji podrazumijeva smještaj u kampu, ulaznicu za koncerte i prevoz, a po cijeni od 35 KM mogu dobiti smještaj u kampu i ulaznicu za koncerte. 

Informacije i prijave za boravak u festivalskom kampu mogu se naći na zvaničnoj stranici festivala /okfest.net/booking/.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!