Društvo

Vlada o potrebi izmjena Zakona o platama zaposlenih u pravosuđu

Vlada Republike Srpske trebalo bi na današnjoj sjednici U Banjaluci da razmatra informacije o potrebi donošenja zakona o izmjeni i dopuni Zakona o platama zaposlenih u institucijama pravosuđa Republike Srpske.

Na denevnom redu su i informacije o sporazumu o finansiranju državnog programa aktivnosti za BiH za 2018. godinu između EU, koju predstavlja Evropska komisija, i BiH koju predstavlja Direkcija za evropske integracije Savjeta ministara BiH.

Loading...

Pred ministrima će se naći i informacije o sprovođenju Strategije bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske 2013-2022. godina u 2018. godini, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Predviđeno je i da se razmatra Akcioni plan za suzbijanje i sprečavanje nasilja u porodici za 2019. godinu.

Vlada bi trebalo da razmatra i prijedloga odluke o prihvatanju donatorskih sredstava Vlade Srbije u iznosu od 2.500.000 evra odobrena Srpskoj kao jednokratna pomoć radi realizacije izgradnje nove trase magistralnog puta Gacko-Foča, poddionica Tjentište-Brod na Drini.

Predviđeno je i da bude razmotren prijedlog odluke o prihvatanju donatorskih sredstava Vlade Srbije u iznosu od 800.000 evra jednokratne pomoći za realizaciju projekta revitalizacija Starog grada, grad Trebinje.

Na sjednici će biti razmotren i konsolidovani godišnji izvještaj o uspostavljanju i razvoju interne finansijske kontrole u javnom sektoru Republike Srpske sa stanjem 31. decembra 2018. godine.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!