Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Dnevni horoskop za 19. april 2019: Vaga stiže do pravde, Lac u komplikacijama, Blizanci, oprez!

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za petak 19. april 2019. godine

OVAN
POSAO: Ukoliko imate želju da promjenite posao, danas je moguće da ćete dobiti dobru priliku za to. Budite hrabri da je prihvatite.
LJUBAV: Spremni ste da pokažete svoja osjećanja osobi koja vam se dopada i nadate se pozitivnom odgovoru, ali nemojte da se razočarate i ako ne bude tako.
ZDRAVLJE: Odlično stanje.

BIK
POSAO: Danas će kreativnost biti vaša jača strana. Neke ideje do kojih dođete mogu da okrenu vaš posao u nekom novom pozitivnom pravcu.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku, čeka vas borba sa razočarenjima. Rješit ćete to na pravi način samo ako budete iskreno i često razgovarali sa partnerom o svemu.
ZDRAVLJE: Probava vam je osjetljiva.

BLIZANCI
POSAO: Ako danas započinjete neku novu saradnju budite oprezni jer ona može da bude presudna za vašu karijeru, i na pozitivan i na negativan način.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas povoljan dan za upoznavanje i flert. Mada se možda još ne osjećate tako, došlo je vrijeme da nastavite dalje.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte cigarete.

RAK
POSAO: Vaša situacija na poslu je stabilna i nemate nikakvih razloga za strepnju. Možete da odmorite od stresa i prepustite se rutini.
LJUBAV: U trenutnoj situaciji najveća prijetnja vašoj vezi je posesivnost koju pokazujete prema svom partneru. Time činite da se on osjeća kao da mu ne vjerujete.
ZDRAVLJE: Povoljan je period za mršavljenje.

LAV
POSAO: Ako ste se iznenada našli u komplikovanoj i rizičnoj situaciji na poslu, možete da očekujete da će rješenje doći uskoro.
LJUBAV: Osoba koja vam se dopada djeluje nedostupno i vi niste sigurni kako da napravite prvi korak. U ovoj situaciji bi za vas bilo najbolje da ne rizikujete previše.
ZDRAVLJE: Bez većih problema sa zdravljem.

DJEVICA
POSAO: Danas će vam doći prilika koju dugo čekate za ostvarenje svojih ciljeva. Sreća će biti na vašoj strani, ali ipak glavni ishod zavisi od vaših poteza.
LJUBAV: Plašite se da povrijedite voljenu osobu i zato joj mnogo toga ne govorite. Budite svjesni da je na duge staze to neodrživo, a i vama će biti lakše ako se otvorite ponekad.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa leđima.

VAGA
POSAO: Ukoliko imate bilo kakvo suđenje, danas je najveća verovatnoća da će ono imati povoljan ishod po vas.
LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo sa osobom kakvu do sada niste upoznali. Vaš život će se značajno promjeniti pod njenim uticajem.
ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost!

ŠKORPIJA
POSAO: Današnji dan, kao i cijeli naredni period su vam povoljni na poslovnom planu. I ako se pojave određene komplikacije biće brzo i lako riješene.
LJUBAV: Prišla vam je veoma šarmantna osoba, ali niste sigurni koliko treba da joj se povjerite. Prosto djeluje kao da je karakterno previše različita od vas.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO: Moguća su neobična dešavanja u vašem radnom okruženju o kojima vi nećete biti dovoljno informisani.
LJUBAV: Ako ste slobodni, današnji dan nije povoljan za nova poznanstva. Pripadnike ovog znaka koji su u vezi čeka lijep dan sa partnerom.
ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima.

JARAC
POSAO: Ukoliko idete na neko poslovno putovanje, budite oprezni. Danas će vam biti teško da se skoncentrišete i moguće je da ćete iz tih razloga napraviti grešku.
LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati osobu različite kulture ili religije i da ćete ući u zanimljiv odnos sa njom.
ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu vitamina.

VODOLIJA
POSAO: Ako čekate pravi trenutak da realizujete svoje ideje, to može da bude danas. Takođe ako se plašite nekog rizika, prevaziđite to. Sreća je danas na vašoj strani.
LJUBAV: Imate priliku da se zbližite sa osobom koja je već duže vrijeme u centru vašeg interesovanja. Otkrićete da ni ona nije ravnodušna prema vama.
ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi!

RIBE
POSAO: Ukoliko ste nedavno pokrenuli neki privatni posao, danas ćete povući neke presudne poteze po tom pitanju.
LJUBAV: Preispitujete svoj izbor partnera. Kao da ga više ne vidite na isti način na koji ste ga vidjeli u početku.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte slatkiše.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button