Društvo

Dodik: Uskrs prilika za podsjećanje na fundamentalne hrišćanske vrijednosti

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku, povodom predstojećeg Uskrsa, nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću, biskupima, sveštenstvu i svim građanima katoličke vjeroispovijesti.

“Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Uskrsa, upućujem Vama i svim velikodostojnicima Rimokatoličke crkve i vjernicima najiskrenije čestitke, sa željom da Uskrs proslavite u miru, blagostanju i radosti, zajedno sa svojim najbližim”, istakao je Dodik.

On je naglasio da je ovaj veliki praznik ujedno i prilika za podsjećanje na fundamentalne hrišćanske vrijednosti posvećene miru, ljubavi, razumijevanju i poštovanju među narodima i svim ljudima dobre volje u uzgradnji društva u kome živimo, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Upućujući Vam izraze dubokog poštovanja, želim Vam srećan i blagosloven Uskrs”, poručio je Dodik u čestitki povodom predstojećeg praznika Uskrsa.

U nedjelju, 21. aprila, Rimokatolička crkva i druge crkve koje su prihvatile Gregorijanski kalendar proslavljaju Uskrs.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!