Kultura

Dvije predstave za djecu: ‘’Rasplesne bajke’’ u Jazavcu (FOTO)

Manifestacija Rasplesane bajke’’ održaće se 10. i 11. maja 2019. godine u Gradskom pozorištu ”Jazavac” u Banjoj Luci, u organizaciji Plesnog kluba ”Flash”.

10.05. od 19h igraće se Plesna predstava ”Trnoružica” na daskama Jazavca igra se 10. maja od 19.00 časova.

Loading...

”Riječ je o komadu koji su članovi PK Flash već izvodili širom Republike Srpske, pred punin salama, a čiji je svaki plesni korak ispraćem ovacijama djece”, kazala je koreograf Jovana Raljić.

Ona je najavila i premijeru plesne predstave ”Alisa u Zemlji čuda” koja se u istom pozorištu izvodi 11. maja u 19.00 časova.

Ova predstava je rađena po uzoru na istoimeno djelo Luis Kerola.

”U obe predstave se isprepliću koraci klasičnog baleta, jazz baleta, ritmičke gimnastike, hip hopa i break dance-a”, pojasnila je Jovana.

Grad Banja Luka je podržao ovu manifestaciju, te za izvođenje predstava ustupio pozorišnu scenu u sportskoj dvorani ”Obilićevo”, tačnije scenu GP ”Jazavac”.

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji od 22. aprila u prostorijama PK ”Flash” (Miše Stupara 3), te u D.T.A. Jelen pab, a po cijeni od 5KM za predstavu ”Trnoružicu”, i 7KM za ”Alisu u Zemlji čuda”.

Sve informacije o prodaji ulaznica i manifestaciji možete dobiti pozivom na broj 063998010.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!