Sport

Murinjo o ispadanju Junajteda iz LŠ: Prave mnogo grešaka

Žoze Murinjo, portugalski trener koji je donedavno sjedio na klupi engleskog Mančester Junajteda, komentarisao je ispadanje Junajteda od Barselone u četvrtfinalu Lige šampiona.

“Junajted pravi mnogo grešaka, odbrana je bila grozna u drugoj utakmici. U prvoj je Junajted igrao dobro u veznom redu, ali su u uzvratu pokušali nešto drugačiju igru s Džesijem Lingardom iza napadača. U defanzivi je ostao samo Fred, a to je pozicija gdje je Mesi najjači. Jednostavno si mrtav kad on dobije tu loptu. Nikad nisam volio igrati s jednim čovjekom na Messiju. Njemu je potreban ‘kavez’ da bi ga zaustavio”, rekao je Murinjo.

Loading...

Dodao je da je Barsa trenutno dosta bolji tim od Mančester Junajteda.

“Barselona je Barselona. Bolja su ekipa od Mančester Junajteda, ima bolje fudbalere i smatram da je sasvim normalno što je prošla dalje”, kazao je Portugalac.

Komentarišući ispadanje Juventusa od Ajaksa, istakao je da Stara dama nije dovoljno poštovala holandsku ekipu.

“Sjećam se da smo pobijedili Ajaks u finalu Evropa lige jakom fizičkom igrom. Jednostavno, nismo im dopustili da se razigraju jer su onda vrlo opasni. To je upravo dozvolio Juventus i rekao bih da nije imao ni prevelikog poštovanja prema Ajaksu, potcijenio ga je, a to mu se na kraju obilo o glavu”, kazao je.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!