Region

Rotvajler izujedao troje djece

Troje djece povrijeđeno je danas u Sremskim Karlovcima kada ih je rotvajler iz susjedne kuće napao i izujedao, a najteže povrede zadobio je dječak (16) kojem je pas otkinuo dio mesa sa tijela veličine šake.

Ostalo dvoje djece od 13 i 11 godina zadobilo je lakše povrede.

Loading...

Riječ je o psu koji je iz dvorišta porodične kuće u Balkanskoj ulici izašao na ulicu gdje je napao komšijsku djecu, koja su potom pobjegla u kuću.

Na terenu su ekipe hitne pomoći i policije, javlja reporter Tanjuga.

Policija je odmah izašla na teren, dok ekipa hitne pomoći koja je ubrzo potom stigla, nije smjela da uđe u dvorište jer je pas i dalje slobodno šetao.

Policajka iz patrole uspjela je da uđe kroz prozor kuće u sobu u kojoj su djeca pobjegla i dječaku sa povrijeđenom rukom ukazala pomoć.

Nakon sat vremena, ljekari Hitne pomoći uspjeli su da uđu unutra i izvedu djecu radi daljeg ukazivanja pomoći.

U Sremskim Karlovcima ne postoji služba koja bi mogla da dođe i i pobrine se za psa, a iz Zoohigijene u Novom Sadu rekli su da opština nije pod njihovom ingerencijom, pa ne mogu da intervenišu.

Ekipe za uviđaj je na mjestu događaja, a policija će protiv vlasnika psa podnijeti krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti po bezbjednost.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!