Politika

Cvijanović: Sramna presuda za ubistvo dječaka Slobodana Stojanovića

ISTOČNO SARAJEVO – Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je sramnom prvostepenu presudu Suda BiH kojom je Elfeta Veseli osuđena na 10 godina zatvora za svirepo ubistvo dvanaestogodišnjeg dječaka Slobodana Stojanovića 1992. godine kod Zvornika.

“Mislim da je to sramna presuda da neko ko je zaklao dijete dobije deset godina zatvora. Ljudi su presuđivani na puno veće kazne za djela koja ne djeluju tako zastrašujuće kao što je to”, izjavila je Cvijanovićeva novinarima u sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

Loading...

Sud BiH izrekao je danas prvostepenu presudu kojom je Elfeta Veseli osuđena na 10 godina zatvora za svirepo ubistvo dvanaestogodišnjeg dječaka Slobodana Stojanovića 1992. godine kod Zvornika, dok je optužbe oslobođen njen nadređeni Sakib Halilović, kao komandant Diverzantskog voda Komande združenih jedinica Liplje, Kamenica,  Armije RBiH.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!