Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Privreda

Vivia run&more – novo litarsko pakovanje prirodne izvorske vode Vivia

Pod sloganom „Drink more“ kompanija Vitinka je lanisarala novo litarsko pakovanje prirodne izvorske vode sa sport-lok čepom.

U pitanju je pakovanje koje predstavlja idealnu mjeru za pravilnu hidrataciju organizma u toku fizičkih aktivnosti koje nas čekaju u ljetnom periodu. Lansirano je je upravo uoči najvećeg sportskog i zabavnog događaja u Banjaluci, Vivia run&more festivala, čiji je kompanija Vitinka sa svojim brendom Vivia i generalni sponzor.

„Novom flašom i sloganom „Drink more“ htjeli smo da obezbijedimo svojim kupcima praktično pakovanje i podsjetimo na važnost povećanog unosa tečnosti kada je organizam izložen dodatnom naporu. Izuzetno smo ponosni što smo generalni sponzor „Vivia run&more Weekend-a“. Ovaj događaj koji promoviše sport i zdrav život, idealna je prilika da predstavimo novo pakovanje Vivie i omogućimo svim sportistima i rekreativcima idealnu mjeru za optimalnu hidrataciju“, izjavio je direktor marketinga Vitinke, Mirko Savić.

Podsjećamo, Vivia je prirodna izvorska voda koja izvire u Raševskom kraju. Sadrži sve potrebne minerale za uspostavljanje ravnoteže u procesu hidratacije tijela. Brzo nadoknađuje tekućinu i elektrolite izgubljene pojačanom fizičkom aktivnosti.

„Drink more“ dok si u pokretu, bilo da trčiš, vježbaš, igraš neki sport ili samo pješačiš – optimalna hidratacija je ključna za normalno funkcionisanje organizma prije, u toku i poslije bilo kakve fizičke aktivnosi“, dodaju iz kompanije Vitinka.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button