Magazin

Dnevni horoskop za 15. juni 2018: Biku stiže značajan savjet starije osobe, Djevica pati za bivšim partnerom, Škorpija želi nečiji povratak…

Saznajte šta su danas zvijezde pripremile svakom horoskopskom znaku: Ovan pun ideja, Blizancima pojačan radni tempo, Raka guši partnerovo prisustvo, Lavu poslovi ne idu, Vagama prija samoća, Strijalac popravlja odnose sa partnerom, Jarca muči glavobolja, Vodolija pod pritiskom, Ribe žele u izolaciju

OVAN
POSAO: Pokazujete poveći entuzijazam i želite da ga podijelite sa ostalim članovima iz poslovnog okruženja. Imate odlične ideje od kojih bar jedna može da vam donese novac.
LJUBAV: Suptilna situacija sa partnerom vas dovodi do posebnog stava. Vi želite nešto više od emotivnog segmenta, ali ne ide.
ZDRAVLJE: Solidno

BIK
POSAO: Ukoliko ste u mogućnosti da investirate u svoj biznis uradite to što prije jer uskoro možete da se nadate finansijskom prilivu.
LJUBAV: Imate odličan stav prema partneru koji vas podržava u namjerama. Poslušajte savjet iskusnije osobe kada su partnerski odnosi u pitanju.
ZDRAVLJE: Grlo vam je osjetljiva regija.

BLIZANCI
POSAO: Pazite se iznenađenja na koje se niste spremili na vrijeme. Očekujte pojačan radni tempo i ne očajavajte ukoliko uvidite trenutno koliko možete da postignete u odnosu na cilj koji ste donijeli.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku budite dovoljno hrabri i priznajte da vam je potrebna određena korekcija. Ne dozvolite da vas neka situacija dovodi do apsurda.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

RAK
POSAO: Polje privatnog biznisa vas upozorava da se morate prilagoditi određenim poslovnim signalima koji sugerišu određena ulaganja.
LJUBAV: Pokušajte da pronađete zajednički cilj sa partnerom, jer to može da vam održi vezu u kojoj se trenutno osjećate jako loše. Kao da se gušite u blizini partnera.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

LAV
POSAO: Ne pokušavate da nešto posebno kod sebe promijenite i tu je ključ vašeg lošijeg poslovnog rezultata. Budite dovoljno otvoreni za nešto više saradnje u narednom periodu.
LJUBAV: Niste u lošem položaju u odnosu na prilike koje vam se smiješe. Osvojit ćete jednu osobu sa naglašenim vatrenim elementom u sebi, već duže vrijeme vam je u mislima i pred očima. .
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

DJEVICA
POSAO: Niste u lošem položaju koliko morate da budete još uporniji u svojim namjerama. Ne odustajete od previsokih ciljeva iako patite sa nedostatkom vremena.
LJUBAV: Ukoliko nemate nikoga pored sebe ne očajavajte za nekim od ranije. Na vama je da se dovoljno integrišete sa ljudima i da se opuštate.
ZDRAVLJE: Nesanica.

VAGA
POSAO: Ne očajavajte ukoliko uvidite lošije rezultate svoga rada. Imate dovoljno vremena da dovedete u red pojedine poslovne aktivnosdti I da se oslobodite stresa
LJUBAV: Volite jedno Vodoliju jer vam može donijerti dovoljno dobar razkog zašto je emocija jako bitna u vašem ljubavnom životu.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko ste mišljenja da su vam došli loši dani ne očajavajte, jer je to sve usljed loših aspekata, koji su ipak prolaznog karaktera.
LJUBAV: Pokušajte da razgovarate otvoreno sa partnerom i da kažete šta vam leži na duši. Imate motiv da nekoga vratite.
ZDRAVLJE: Danas ste u formi.

STRIJELAC
POSAO: Neki detalji koji su vam predstavljali problem danas mogu da se riješe. Ne očajavajte u onome što trenutno ne možete da postignete.
LJUBAV: Imali ste dosta krut stav prema partneru. Vrijeme je da neke stvari dovedete u red.
ZDRAVLJE: Rad na sebi je najbolja preporuka.

JARAC
POSAO: Ukoliko ste od onih koji grade karijeru imat ćete dovoljno motiva da se priklonite činjenici da postoji nekoliko izbora i da ćete ići inercijom pobjednika
LJUBAV: Ukoliko ste u braku patite se povremenih razmirica i ne očajavajte zbog trenutnih lošijih aspekata preko vašeg polja emocija.
ZDRAVLJE: Glavobolja

VODOLIJA
POSAO: Pojačava vam se finansijski priliv jer ste na tome dovoljno dugo radili. Vrijeme je da napravite odličan poslovni plan za daljnje akcije.
LJUBAV: Uveliko ste pod pritiskom i ne možete da se osjećate opuštenije od onoga što trenutno imate. Povedite računa o svom psihičkom zdravlju.
ZDRAVLJE: Nesanica.

RIBE
POSAO: Imali ste dovoljno problematičnu situaciju, tako da danas ne možete očekivati ništa lošiju poziciju. Ipak, sve prolazi, budite spokojini, stižu bolčji dani.
LJUBAV: Niste u lošem raspoloženju, ali vam zasigurno prija sasmoća. Volite da provodite vrijeme u solo stilu.
ZDRAVLJE: Slabi vam imunitet.

 

 

(aura.ba)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!