Sport

“Ponosni na prvi turnir TE u Banjaluci”

Teniski klub Borac u septembru će biti domaćin turnira “Tenis Evrope” do 12 godina, prvog turnira iz kalendara TE koji će biti igran u Banjaluci, a klub je odlučio da najbolje s ovosedmičnog turnira nagradi nastupima na septembarskom turniru.

“Banjaluka će od 9. do 16. septembra biti prvi put domaćin jednog turnira TE i u TK Borac smo ponosni na tu činjenicu. Poslali smo zahtjev za organizaciju turnira, a kako klub ispunjava sve uslove, dobili smo domaćinstvo. Turnir je druge kategorije i okupiće oko 200 klinaca iz Evrope, koji će se takmičiti u singlu i dublu”, rekao je Bojan Vujić, direktor turnira, i dodao:

“TK Borac naredni vikend organizuje turnir do 12 godina iz Kalendara Teniskog saveza BiH i odlučili smo da finalistima turnira, u muškoj i ženskoj konkurenciji, damo vajld karte za kvalifikacije turnira TE.”

Iako septembar kalendarski nije blizu, u TK Borac su počeli sa pripremama za turnir.

“Sada smo u fazi pronalaska sponzora, jer imamo obavezu da teniserima i teniserkama koje imenuju njihovi savezi obezbijedimo smještaj i hranu, ali i nekim trenerima. Vjerujem da će biti sluha za ovakav turnir i da ćemo spremni dočekati učesnike”, rekao je Vujić.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!