Društvo

Đokić uputio telegram saučešća porodicama stradalih rudara

BANJALUKA – Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić uputio je telegram saučešća porodicama rudara Slaviše Žugića iz Milića i Branislava Ostojića iz Zvornika, koji su stradali u jami “Braćan” na području opštine Srebrenica, te upravi Kompanije “Boksit”.

“Jako me potresla vijest o nesreći koja se dogodila juče u jami `Braćan`, na području opštine Srebrenica, u kojoj su tragično stradali rudari Slaviša Žugić i Branislav Ostojić. Ne postoje riječi utjehe za ovaj nenadoknadiv gubitak dva ljudska života, kao i neizmjernu bol koju je ova tragedija prouzrokovala”, naveo je Đokić u teleramu.

Đokić je telegram saučešća uputio porodicama stradalih rudara u svoje ime i u ime Ministarstva energetike i rudarstva, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Rudari Slaviša Žugić /44/ i Branislav Ostojić /30/ stradali su juče u jamskom kopu “Braćan” na području opštine Srebrenica kada ih je zatrpala veća količina materijala.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!