Nauka i tehnologija

Uskoro stiže mini PlayStation Classic (VIDEO)

Retro konzola PlayStation Classic izlazi ovog decembra, a dolazi sa 20 ugrađenih igara koje su “definisale generaciju” po cijeni od 99.99 evra.

Veličina konzole je 45 odsto manja od izvornika te koristi virtualnu memoriju za spremanje pozicija. U paketu će kupci dobiti konzolu i dva vjerno prenesena kontrola iz ere PS1, s time da će se “retro-plejka” na TV ipak spajati putem HDMI kabela.

Loading...

Konzola neće koristiti optičke medije i na nju neće biti moguće instalirati dodatne igre.

Izgled konzole biće identičan originalu, s tim da će, kao što smo naglasili, biti manja. Pritisak na tipku za otvaranje poklopca promijeniće aktivnu igru, dok će ih “reset” gasiti.

Sony još nije izbacio potpuni popis igara koje ćemo dobiti s konzolom, ali za sad znamo da će među njima biti “Final Fantasy VII”, “Ridge Racer Type 4”, “Jumping Flash” i “Wild Arms”.

Ostatak naslova biće objavljen putem službenog PlayStation bloga. PlayStation Classic u prodavnice stiže 3. decembra 2018.

Izvor
tportal
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!